AURELIA FLOREA

Experiență de peste 25 de ani de experiență în Leadership Strategic și operațional în dezvoltarea și resurselor umane și transformare organizațională prin implementarea culturii organizaționale de a deveni un Angajator Preferat.

Coordonarea de proiecte strategice de resurse umane la nivel local și global, cel mai recent fiind cel de Employee Experience cu echipa formată din 4 continente.

Este inițiatorul și coordonatorul Proiectului ,,Partener Strategic pentru Educație’’ – ,,Education 5.0’’ proiect lansat în 2015,  care are că obiectiv pregătirea și oferirea de suport pentru sistemului educațional de a se adapta la nevoile reale de pe piața muncii, în vederea creării de generații funcționale pentru 2030.

Din 2009, Aurelia Florea coordonează departamentul de de Resurse Umane și  Dezvoltare Organizațională  ale companiei Miele din Brașov, compania  având peste 400 de angajați în două divizii: Centrul de Dezvoltare și fabrica de producție de subansambluri electronice pentru unitățile de control ale aparatelor.

În Brașov, Miele s-a dezvoltat ca un brand de angajator și o cultură organizațională sănătoasă, puternică, bazată pe încredere, transparența și grijă față de angajați.

Prioritatea ei a fost și va fi implementarea sistemelor menite să crească și să dezvolte potențialul angajaților prin crearea de contexte.

Crede cu tărie că liderii pot crea un context de dezvoltare MAGIC (Meaning, Autonomy, Growth, Impact, Connection)!

Miele este prezentă în Brașov din anul 2009 cu o fabrică de producție ce asigură grupului necesarul de componente electronice și subansambluri pentru unitățile de control ale aparatelor electrocasnice inteligente dar și cu un Centru de Dezvoltare Software în cadrul căruia sunt realizate programe software pentru o gamă variată de electrocasnice și produse profesionale Miele.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.