AURELIA FLOREA

Director Dezvoltare Organizațională și Resurse Umane – Brașov Plant, Miele

Experiență de peste 25 de ani de experiență în dezvoltarea și implementarea culturii organizaționale și a diferitelor strategii de resurse umane. Coordonarea de proiecte strategice de resurse umane la nivel local și global, cel mai recent fiind cel de Employee Experience cu echipa formată din 4 continente.

Este inițiatorul și coordonatorul Proiectului „Partener Strategic pentru Educație” – „Education 5.0” proiect lansat în 2015, care are ca obiectiv pregătirea și oferirea de suport pentru sistemului educațional de a se adapta la nevoile reale de pe piața muncii în vederea creării de generații funcționale.

Din 2009, Aurelia Florea coordonează departamentele de Resurse Umane și  Excelență Operațională  ale companiei Miele din Brașov, compania  are peste 400 de  angajaţi în două divizii: centrul de dezvoltare și fabrică de producție.

Aurelia este o persoană orientată spre oameni, pentru a a crea o cultură pozitivă bazată pe principii sănătoase cum ar fi comunicarea, încrederea și respectul. Prioritatea ei a fost și va fi implementarea sistemelor menite să crească și să dezvolte potențialul angajaților prin crearea de contrexte.

Crede cu tărie că leaderii pot creat un context de dezvoltare MAGIC (Meaning,Autonomy, Growth,Impact, Connection) !

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.