BEATRICE ALEXANDRESCU

Beatrice Alexandrescu este Directorul General al Fundației LEADERS și, alături de echipa sa, dezvoltă programe și experiențe educaționale adaptate realității din România, create pe baza unui model de leadership autohton, care se adresează atât elevilor și studenților, cât și profesioniștilor care doresc să investească în dezvoltarea personală.

Beatrice s-a alăturat echipei LEADERS în anul 2011, iar până în momentul de față a dezvoltat și coordonat peste 60 de proiecte educaționale alături de peste 80 de parteneri, care au vizat 15.000 de beneficiari direcți, contribuind astfel la strategia de employer branding, recrutare și sustenabilitate a unor companii importante din România și din străinătate.

Este absolventă, la rândul său, a programelor dezvoltate de Fundația LEADERS și, prin pasiunea sa pentru educație, aduce inspirație și valoare în fiecare inițiativă a organizației.

Beatrice deține o experiență de peste 15 ani în mediul ONG și în domeniul educației și își pune energia, optimismul și încrederea în realizarea celor mai ambițioase proiecte educaționale pentru tinerii din România.

A ales să rămână în contact cu studenții și cu mediul academic și, în acest sens, este Doctorandă și Profesor Asociat la Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor de la Universitatea Politehnică București, unde contribuie la educația noilor generații de studenți.

Beatrice a absolvit Facultatea de Dezvoltare Durabilă – Management Industrial din cadrul Universității Politehnică din București și este trainer acreditat ANC.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.