BEATRICE DUMITRAȘCU

About the Speaker
  • Profesie
    Vice-President Residential Sales
  • Companie
    ONE UNITED PROPERTIES

Vice-President Residential Sales, ONE UNITED PROPERTIES

Beatrice Dumitrașcu este un profesionist cheie în cadrul One United Properties, fiind numită Vicepreședinte pentru Vânzările Rezidențiale. Beatrice are o experiență de peste 20 de ani în vânzări și marketing, dedicându-și ultimii 15 ani industriei imobiliare. Astfel, a avut posibilitatea de a colabora cu majoritatea actorilor importanți din industrie.

Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism, însă, și-a găsit pasiunea în industria imobiliară. A lucrat pentru companii importante precum Forum Invest România, Anchor Group, Eurisko Consulting, Tiriac Imobiliare, Coldwell Banker și și-a dezvoltat abilitățile profesionale  în proiecte de vânzări, marketing, comunicare, management de proiect, evenimente și vânzări imobiliare.

Beatrice s-a alăturat One United Properties în 2013 ca Manager de Vânzări iar în prezent a ajuns VP Residential Sales. Ea este responsabilă pentru gestionarea celui mai mare portofoliu rezidențial premium de vânzări al companiei, generând venituri importante pentru companie și menținând servicii de cea mai bună calitate atât pentru clienți, cât și pentru proprietari. Este conectată permanent la strategia de afaceri și comunicare a companiei, evaluează în mod constant tendințele industriei și strategiile de concurență, recomandă poziționarea și stabilirea prețurilor, evaluează prognoza vânzărilor și măsoară performanța față de planuri.

Beatrice este o figură cheie One United Properties și de multe ori acționează ca purtător de cuvânt al companiei.