BEATRICE VANA

Cu o experiență de peste 20 ani ȋn resurse umane,  Beatrice coordonează activitatea de atragere a candidatilor și training & dezvoltare la Brico Dépôt Romȃnia, unul dintre liderii pieţei locale de DYI, pentru peste 2.600 de angajaţi din ȋntreaga ţară. Își aduce contribuția în proiecte de dezvoltare organizațională, eficientizare și transformare, influențând partenerii interni în direcția echilibrului dintre performanța business-ului și împlinirea potențialului maxim al colegilor.

Anterior, a condus echipe de resurse umane în companii de top din Romania (OMV Petrom, S&T Romania), dezvoltând proiecte cu impact în organizații, dar și în comunități. Este un promotor al sănătății mentale și pasionată de câțiva ani de abordarea integrată a practicilor de welbeing în conceptul de employee-life cycle în organizații.

Este licențiată în Sociologie, completându-și apoi studiile cu diferite cursuri post-universitare în domeniul Resurselor Umane, Comunicării Interne, Coaching, obținând și certificări de specialitate din partea CIPD, UK și SHRM SUA.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.