BOGDAN AVRAMESCU

Cu peste 14 ani de experiență în vânzări în industria bancară, de telecomunicații și software (cu accent pe: automatizarea fluxurilor financiare, managementul trezoreriei, managementul riscurilor și soluții software de prevenire a fraudei), Bogdan Avramescu este Sales Manager al companiei Allevo.

În cadrul Allevo promovează soluții software care ajută băncile, instituțiile financiare și companiile să automatizeze procesele financiare și să respecte ultimele standarde și reglementări din domeniul plăților.

Principalele produse ale companiei Allevo sunt:

1) „FinTP pentru bănci” – un middleware rapid care conectează back-office-ul, core banking-ul sau alte sisteme bancare interne cu rețele externe, infrastructuri de piață sau canale de distribuție. Asigură procesarea automată (STP) a tranzacțiilor financiare și integrarea între aplicații proprietare și de obicei neinteroperabile.

Pentru mai multe detalii, va rugăm să accesați: https://allevo.ro/products/fintp-for-banks/

2) „FinTPc pentru companii” – o aplicație centrală care integrează sistemele ERP (software de contabilitate, software HR) cu toate aplicațiile de Internet Banking sau MultiCash, permițând trezoreriilor corporațiilor/departamentelor financiare să își automatizeze complet procesele financiare și să își standardizeze comunicarea cu băncile partenere.

Pentru mai multe detalii, va rugăm să accesați: https://allevo.ro/solutions/companies/

Bogdan Avramescu este certificat că Sales Manager, Project Manager, Innovation Manager, Competitive Intelligence Expert, Trainer și Career Coach. A urmat specializări în Analiză și evaluare comportamentală, Coaching pentru performanță și este dedicat învățării continue.

A susținut workshop-uri despre „Verificarea bonității partenerilor de afaceri” la BT Club (Clubul Antreprenorilor din România) și la Institutul de Studii Financiare.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.