BOGDAN BĂLAȘA

Bogdan Bălașa este CEO HILS Development din 2022, ocupând pe rând timp de peste 3 ani poziția de Director de Dezvoltare în cadrul aceleiași companii și timp de 6 ani a condus echipa de vânzări.

Cu o experiență în piața imobiliară românească de peste 14 ani, Bogdan este absolvent ASE și a obținut un master la SNSPA în Management Strategic și Antreprenorial.

În cadrul HILS Development gestionează o echipă de aproape 80 angajați și, în același timp, supervizează dezvoltarea în paralel a trei proiecte Imobiliare importante din București – HILS Pallady, HILS Brauner și HILS Splai, proiecte care însumează peste 3300 de apartamente moderne, în diferite faze de finalizare.

HILS Development a devenit un reper al profesionalismului, cu o echipă ce are peste 17 ani de experiență pe piața imobiliară din România, creând un nou standard de confort și eleganță.

Acțiunea imobiliară a dezvoltatorului a fost puternic remarcată prin realizarea proiectului HILS Pallady. În prezent, continuă prin demararea proiectelor HILS Brauner și HILS Splaiul Unirii.

Design și construcții moderne, apartamente foarte bine compartimentate, prețuri accesibile și amplasare avantajoasă față de mijloacele de transport. Acestea sunt doar o parte din avantajele celor peste 6.500 de unități construite în București.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.