BOGDAN LETCĂ

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul financiar-bancar și imobiliar din România, Bogdan a acumulat vaste cunoștințe de business pornind de la activitatea de vânzări, coordonarea proiectelor, reorganizarea activităților precum și dezvoltarea imobiliară, extinderea competențelor în zona managerială.

De peste 2 ani este CEO & Development Manager la Art Property Development, o companie de dezvoltare imobiliară din cadrul grupului Bog’Art, cu sediul în București, care edifica imobile noi și creeaza comunități în unele dintre cele mai populare orașe din țară, fiecare având propriul design estetic unic, oferind un stil de viață aspirațional într-o comunitate înfloritoare.

Printre proiectele reprezentative pe care Bogdan le coordonează, putem enumera construcția Art Property City, un complex rezidențial contemporan, situat în zona de nord a Bucureștiului, clădire certificată BREEAM Excellent. Art City nu este doar un proiect rezidențial, este o experiență unică care îmbină arta și viața modernă.

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.