BOGDAN OŞLOBEANU

CEO, IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR.

Bogdan Oșlobeanu, CEO al Companiei Impact Developer & Contractor S.A. are o experiență de 20 de ani în domeniul financiar, management de proiecte industriale și derulare de proiecte de dezvoltare.

Din luna ianuarie 2018, Bogdan Oșlobeanu conduce dezvoltarea proiectelor rezistențiale ale Impact Developer & Contractor, adaptând strategii de business la nivelul pieței, orientându-se spre nevoile clienților și menținând în același timp un standard înalt de calitate, ce constituie cartea de vizită a companiei cu 27 de ani de experiență pe piața de real estate.

La Real Estate & Construction Forum, Bogdan Oșlobeanu, va împărtăși din experiența sa, în cadrul Panelului II, Rezidențial, Industrial & Logistic, Construcții, discutând despre: evoluția sectorului rezidențial în 2018 și perspective pentru 2019, proiecte ale Impact Developer & Contractor în zone cu potențial ridicat de dezvoltare, influența hub-urilor de birouri în prețurile apartamentelor și puncte forte ale ansamblurilor rezidențiale premium.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.