CAMELIA DRAGOMIRESCU

About the Speaker
  • Profesie
    Coatings Group Marketing Director
  • Companie
    POLICOLOR-ORGACHIM

Coatings Group Marketing Director, POLICOLOR-ORGACHIM.

Camelia Dragomirescu a absolvit Cibernetica la ASE și Comunicare și Relatii Publice la SNSPA. Aceasta face marketing de aproape 20 de ani, a început într-o mare multinațională din domeniul energetic, ABB, apoi a lucrat în FMCG, la Pepsi, apoi în retail, la Ambient și, de 5 ani face marketing la Policolor. În 2013 a început la Policolor cu construcția funcțiunii de trade marketing iar în prezent a ajuns Group Marketing Manager pe România și Bulgaria.

Printre realizările sale cele mai de preț se numără: campaniile Pepsi, relansarea brandului Ambient în 2011 și, mai recent, relansarea brandului de vopsea Casabella în 2014, noul început Spor în 2016, Culorile Romaniei, platforma CSR cea mai cunoscuta în domeniu, sunt cateva dintre cele mai dragi proiecte de amploare ale acesteia.

În prezent, aceasta iși dorește să contribuie la construcția unor branduri romanesti reper, asa cum sunt Policolor, Spor, Casabella, Emaur, Vinarom.

Policolor-Orgachim este un grup format în principal din doua mari companii producatoare de vopsele – Policolor, care a inceput în Ronnaia în 1965 și Orgachim, din 1901 în Bulgaria. Fiecare dintre ele reprezintă, pe lângă brand, produse, companie angajatoare, și un reper național.

În fond, Carmelia crede că Marketingul nu e o parte din business, e afacerea insăși- „O afacere nu poate fi lipsită de substanță, originalitate, sens, și să “rezolve” marketing-ul asta”.