CARMEN AVRAMESCU

Absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Carmen Avramescu și-a dedicat întreaga carieră domeniului Resurse Umane, având o experiență de peste 19 ani.

Din 2015 Carmen deține funcția de HR Senior Director al TenarisSilcotub, cel mai important producător de țevi din oțel din Romania și o referință pentru industria locală, cu peste 1800 de angajați, care își desfășoară activitatea într-un sistem industrial integrat, în unități de producție, birouri și centre de servicii aflate în 7 localități.

Carmen face parte din echipa Tenaris de aproape 17 ani, unde a avut un parcurs profesional dinamic, pornind, în 2006, de la a fi Responsabil de Recrutarea și Selecția personalului, apoi ocupând funcții precum Human Resources-Development Regional Coordinator, Staffing Coordinator HR International, TenarisUniversity Regional Coordinator, dar și Human Resources Partner Eastern Europe. A petrecut 5 ani în echipele Tenaris din Argentina și Dubai, unde a ocupat diferite poziții în departamentul HR, unde a acumulat experiență internațională extrem de valoroasă.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.