CĂTĂLIN BĂLAN

Group CFO, Vivre Deco

Cătălin are o experiență profesională confirmată în industria retail, atât online, cât și offline/tradițional. Bun profesionist în domeniul financiar, specializat în Management, Raportare Financiară, Contabilitate Financiară, Trezorerie, Audit Extern.

Cătălin conduce Departamentul Financiar al Vivre Deco, retailer din eCommerce cu o creștere rapidă  (CAGR >50%), listat la Bursa de Valori București, cu o prezență regională (în 9 țări din CEE) și o cifră de afaceri consolidată de 60 de milioane de euro și peste 350 de angajați.

Este implicat în strângerea de fonduri pentru implementarea obiectivului strategic al companiei (VC, PE, Bursă, Bănci)

Cătălin este licențiat în economie: Contabilitate și Informatică de Gestiune – absolvent ASE, 2008, București, România. Este expert contabil autorizat – membru al Asociației Experților Contabili (ACCA), Londra, UK și auditor financiar autorizat – Membru al Camerei Auditorilor Financiari din România, CAFR, București, Romania. A participat la “Management Training for Chief Financial Officers” organizat de the Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, JVI Institute, Viena, Austria și la traininguri soft-skills, pe teme precum Leadership și Managementul echipelor, ca parte din dezvoltarea continuă ca manager de personal.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.