CEZAR GÂRBEA

About the Speaker
  • Profesie
    Marketing Manager South Europe
  • Companie
    Brown-Forman

Şi-a început cariera în marketing în 2007, în cadrul producătorului de lactate Friesland Foods (în prezent FrieslandCampina), unde a activat timp de un an. În perioada 2008-2010 a ocupat poziţia de junior brand manager în cadrul Procter & Gamble, iar apoi mai puţin de un an a fost brand executive al mărcilor Dunhill şi Vogue în cadrul producătorului de ţigări British American Tobacco.Ulterior, a fost timp de doi ani brand manager al produselor Garnier din portofoliul L’Oreal.
La începutul lui 2013, Cezar a fost numit de Brown-Forman în poziţia de brand manager al Jack Daniel’s, cel mai vândut brand de whisky de pe piaţa locală.
In prezent, el ocupa functia de Marketing Manager South Europe in cadrul Brown-Forman, una dintre cele mai mari companii americane cu un portofoliu larg de bauturi spirtoase și vinuri, precum Jack Daniels, Chambord, Finlandia, Herradura, Southern Comfort, Woodford Reserve si multe altele.
Cezar continua să-si construiască cariera într-un mediu provocator, consolidandu-si cunoștințele și abilitățile, dovedind expertiza in a fi un adevărat factor de creștere pentru societate și nu în ultimul rand, bucurandu-se de fiecare zi la job.