CIPRIAN MOGA

About the Speaker
  • Profesie
    Business Transformation Advisor

Ciprian este specializat în transformarea organizațiilor și în dezvoltarea oamenilor care conduc procesele de schimbare.

Are 20 ani de experiență în dezvoltare organizațională, strategie și conducerea schimbării.

Este un pionier al agilității organizaționale în România. Este primul trainer român certificat in Agile Profile®, instrument unic de agilitate comportamentală, și master-trainer în formare. În acest domeniu, are la activ proiecte cu clienți de pe 3 continente.

Consideră că orice companie este făcută din carne și oase, din minte și suflet, ca o ființă umană, și asta se regăsește în pratica sa, care înglobează instrumente “hard” și „soft”.

Are experiență în domenii precum servicii IT și inginerie, industrie, petrol și energie, retail și distribuție. A implementat proiecte pentru clienți din România precum și din Europa, Statele Unite, America Latină (Mexic, Brazilia), Asia (Singapore, India, Indonezia).

De formație inginer IT la Universitatea Politehnică din Cluj-Napoca, este absolvent al Programului Copernic, Paris, Executive-MBA derulat în cadrul Institut d’Etudes Politiques, Ecole Nationale des Mines, Ecole Nationale des Ponts et Chaussees și College des Ingenieurs.