CIPRIAN STĂNESCU

Ciprian Stănescu este Președinte și CEO al Social Innovation Solutions, organizație ce oferă consultanță și susținere pentru ONG-uri
și companii în sustenabilitate, foresight și inovație. SIS organizează programe educaționale în România & CEE ca Future Makers, Academia de Sustenabilitate și Transformator; și platforme de conversații globe ca Future Summit, Sustainable Futures sau Climate Change Summit.

Prin compania Solutions., Ciprian și echipa lui dezvoltă rapoarte de trenduri și foresight și programe de transformare organizațională.

Ciprian a lucrat 12 ani pentru organizații globale ca Aspen Institute și Ashoka, este Global Shaper Alumni al World Economic Forum și predă cursuri de sustenabilitate și trendwatching la The Entrepreneurship Academy. Este parte a unui program educațional în finanțări sustenabile la Harvard Business School, a absolvit în 2022 un program în sustenabilitate și economie circulară la Cambridge Business School și are un master în științe politice la Central European University.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.