CONSTANTIN FLORIN ȘARI

About the Speaker
  • Profesie
    CSR & Good governance Manager
  • Companie
    FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE FOTBAL

CSR & Good Governance Manager, FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE FOTBAL.

Din 2015 Florin Sari deține funcția de Social Responsibilty and Good Governance Manager la Federația Română de Fotbal. Acesta se ocupa de conceptualizarea, planificarea, implementarea și monitorizarea programelor de Good Governance, dezvoltare instituțională și CSR ale federației. Pană în August 2018, acesta deținea și funcția de Management al Departamentului Internațional și cel de Resurse Umane. În prezent, acesta se ocupă și de departamentul de Educație și de Proiecte al companiei. De asemenea, din 2015, acesta este Leader of the Local Organizational Structure pentru organizarea UEFA EURO 2020 Final Tournament în București.

Din 2007 până în 2015 acesta a lucrat la Konrad Adenauer Foundation, unde a conceptualizat, planificat și implementat programe educaționale în domeniul educației politice. De asemenea, înainte de asta, timp de 5 ani, a fost alături de Fundația Friedrich Naumann ca administrator financiar al biroului din București, responsabil pentru fundațiile din România, Bulgaria, Armenia, Azerbaijan, Georgia, Moldova și Macedonia.

Acesta deține un doctorat în Stiințe Politice la Facultatea de Stiințe Politice din cadrul Universității București, un master de stiință în Project Management la Universitatea Politehnică din București și o licență în Jurnalism de la Facultatea de Filologie, Istorie și Jurnalism din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.