CORINA ANGHEL

Corina este un profesionist în HR ce a lucrat în organizații multinaționale, atât în roluri interne, cât și din rolul de consultant, cu experiență în coordonarea echipelor și design-ul și implementarea unor strategii și proiecte de succes în arii precum design organizațional, L&D, comunicare internă, dar fiind implicată și în alte zone, de la recrutare la procese de engagement și proiecte de schimbare de cultură, dezvoltate uneori la nivel de Europa Centrală.

În rolul actual coordonează echipa de HR din Avon pentru a crea experiențe cu semnificație pe parcursul întregii călătorii în organizație, a colegilor ei din 4 țări, concentrându-se să implementeze soluții de employee experience cât mai de impact.

Corina este foarte pasionată de învățarea continuă și este un ambasador al învățării auto-dirijate. A studiat atât Managementul cât și Psihologia, are un master în Antropologie, o certificare CIPD în Learning&Development și, mai recent, a devenit peisagist-floricultor cu “acte în regulă”, cultivându-și pasiunea pentru plante și natură.

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.