CORINA LICEA

Corina Licea este absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine  (1992) și a unui Master în Studii Culturale Britanice  (1996) la Universitatea București.

Având peste 20 de ani de experiență în resurse umane, Corina a lucrat mai mulți ani în firme de consultanță (AIMS), evaluând, recrutand și consiliind- în programe de dezvoltare – manageri din diverse industrii (farmaceutică, bunuri de larg consum, auto).

După un MBA obținut în 2005 de la Bucharest School of Management (program româno-canadian al ASE și HEC Montreal), ea a continuat să lucreze că director de resurse umane în diverse companii din asigurări (Aviva), textile, consultanță, și bunuri de larg consum. În cei peste 7 ani la Coca-Cola HBC, ea a activat că Director de Resurse Umane, iar apoi a reorganizat funcția de recrutare la nivel de grup. Că Group Talent Acquisition Manager, a condus o echipa de peste 90 de profesioniști aflați în cele 28 de țări ale grupului. În 2021, timp de 8 luni ea a coordonat activitatea Institutului Național de Administrație, responsabil de instruirea funcționarilor publici.

Din ianuarie 2022, ea este Group HR Director pentru Vienna Insurance Group în România, coordonând strategia de resurse umane pentru 5 companii din industria asigurărilor (inclusiv Omniasig, Asirom, BCR Asigurări de Viață).

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.