CORNELIU BODEA

CEO, Adrem și Președinte al Asociației Centrul Român al Energiei

Antreprenorul român Corneliu Bodea este acționar al grupului internațional de companii ABBC și CEO al Adrem. Brand cu o istorie de aproape 30 de ani pe piață din România, Adrem include companii cu activitate în domeniul energetic. Corneliu și-a extins formarea tehnică cu studii de management,  ulterior cu un MBA în cadrul Open University din Marea Britanie și cel mai recent cu Board Directors’ Programme al Henley Business School.

Din 2014, Corneliu Bodea deține și poziția de Președinte al Centrului Roman al Energiei (CRE), organizație neguvernamentală activă în domeniul energetic, cu activitate atât în România cât și la Bruxelles. CRE reprezintă interesele principalilor jucători din sectorul energetic românesc și  facilitează comunicarea cu corespondenții relevanți europeni, oferind totodată o platformă europeană de dialog pentru industria energetică.

Cu o experiență îndelungată în domeniul energetic, în managementul unor activități complexe și a peste 1500 de angajați, Corneliu își propune să contribuie la initiativele de dezvoltare ale mediului antreprenorial românesc și să susțină activ sustenabilitatea economică, ecologică și socială. Consideră că este responsabilitatea fiecăruia, afaceri și indivizi, să ne desfasurăm activitatea fără a epuiza resursele disponibile și fără a distruge mediul, putând astfel să satisfacem nevoile generațiilor următoare.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.