CORNELIU BODEA

About the Speaker
  • Profesie
    CEO
  • Companie
    ADREM

Președinte, Centrul Roman al Energiei (CRE), CEO, ADREM.

Corneliu Bodea este un antreprenor și un leader entusiast, pasionat de inteligența interpersonală. Acesta crede cu tărie în abiltățile oamenilor și în necesitatea constantă de dezvoltare profesională și personală. A reușit sa fondeze afaceri și să dezvolte branduri, datorită caracterului său de leader vizionar, împreuna cu abilitatea sa de a gândi într-un mod strategic. Fiind un suporter al talentelor tinere și al startupurilor românesti, acesta a creat diverse programe de leadership și mentorship pentru acestia. De asemenea, Corneliu Bodea s-a dovedit a fi un creator al businessurilor progresive, concentrându-se și pe implicare socială.  Acesta este un dezvoltator al industriei în care activează, un negociator agil și un mediator.

Președinte al Centrului Roman de Energie (CRE), membru al Comitetului Național Roman al Consiliului Mondial al Energiei și Vice Președinte la Asociaţia Română a Exportatorilor (AREX). Acesta este implicat, în mod activ, în sectorul energiei și crede, cu tărie, în comunicarea continuă cu instituțiile industriei prezente in Uniunea Europeana.

CEO la Adrem, un brand cu o istorie de 25 de ani pe piața românească. Adrem include grupurile companiei specializare în produse, soluții și servicii, dedicate industriei energetice: Adrem Invest, Adrem Engineering and Adrem Link.