COSMIN BĂROIU

În ultimii 15 ani Cosmin a gestionat proiecte complexe IT dedicate logisticii și supply chain-ului în România și Europa centrală și de est. A fost implicat în vânzarea soluțiilor software și managementul echipelor de proiect pentru aplicații de tipul: TMS – Transport Management Systems, APS – Advanced Planning Systems, WMS – Warehouse Management Systems, POD – Proof of delivery și Track and Trace. Din 2019 Cosmin este General Manager al filialei Mantis România parte a Mantis Group, un furnizor global de soluții WMS – Warehouse Management Systems.

Din 2022 Mantis Group a fuzionat cu Ecovium, unul dintre principalii furnizori europeni de soluții software dedicate industriei de Supply Chain, având în portofoliu soluții software avansate pentru domeniul transportului, soluții logistice dedicate e-commerce, sisteme software pentru procese și verificări vamale.

Mantis deservește peste 100 de clienți în România și peste 800 de companii la nivel global, având prezența în 30 de țări și 9 filiale locale în Europa, Orientul Mijlociu și America.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.