COSMIN STAN

Cosmin are o experiență de peste 10 ani în industria FMCG, acumulând expertiză în arii precum Consumer Engagement, Sales & Distribution, Brand Management, Events, Digital Marketing și e-Commerce.

S-a alăturat echipei Coca-Cola HBC România în februarie 2022, fiind responsabil de gestionarea și dezvoltarea canalului de e-Commerce. În această perioadă, prin abilitățile sale de planificare strategică, Cosmin a reușit să transforme canalul de eCommerce din România într-unul din cele mai importante din toate țările Coca-Cola HBC. Prin intermediul creării de noi parteneriate, a dezvoltării celor existente, experimentării de noi activități de marketing, dar și a extinderii prezenței online-ului în activitatea diverselor departamente conexe, ponderea canalului de eCommerce în rezultatele companiei s-a dublat.

De la 1 august Cosmin a preluat o nouă poziție în cadrul companiei, cea de Portfolio Development Lead, fiind responsabil de creșterea performanței și a ponderei categoriei de băuturi energizante în portofoliul Coca-Cola HBC Romania.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.