CRISTIAN ROȘCA

Cristian Roșca are o experiență de 25 ani în FMCG. Începând cu anul 2004, el se alătură echipei Macromex, iar din 2011 ocupă poziția de Supply Chain Director.

A îndeplinit numeroase roluri în cadrul companiei, acumulând o vastă experiență în sales, marketing și supply chain. A absolvit Facultatea de Științe Economice – specializarea Trade & Marketing – din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați în 1998, precum și numeroase alte cursuri și specializări parcurse în timpul activității profesionale.

Să-ți dorești, să cauți, să găsești și apoi să împărtășești cu piață acele experiențe care ii determina pe clienți și parteneri să-și exprime surprinderea față de nou reprezintă esență activității de Supply Chain în Macromex. Pasiunea, perseverență și nu de puține ori intuiția ne-au ajutat să transformăm proiecte aparent imposibile în povești de succes și ulterior în repere pentru piață de frozen food din România” – Cristian Roșca, Supply Chain Director Macromex

De peste 25 ani, Macromex este lider în industria de produse alimentare, pe segmentul de produse congelate. Experiența în domeniu, pasiunea de a fi mereu cu un pas înainte, profesionalismul întregii echipe, calitatea produselor, curajul de a-și asuma riscuri și viteza de reacție la oportunitățile și schimbările pieței au determinat o evoluție constanța și susținută a companiei.

Misiunea Macromex este aceea de a-i oferi consumatorului o experiență superioară, punându-i la dispoziție produse inovatoare, de o calitate desăvârșită. În tot ceea ce face, Macromex pune accentul pe inovație, calitate constantă și un stil de viață sănătos. Acest lucru a condus la dezvoltarea unor branduri de succes atât pe piață din România, cât și în afara acesteia.

Ne măsurăm performanța prin poziția și cota de piață, notorietatea brandurilor noastre și ale partenerilor noștri, dar cel mai important prin ceea ce aducem în plus în viată consumatorului” – Albert Davidoglu, CEO Macromex

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.