CRISTINA BĂCILĂ

Manager Resurse Umane, ECOLOR

Absolventă a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, secția Bănci și Burse de Valori, Cristina și-a început activitatea profesională în telecomunicații, în domeniul serviciului clienți și al vânzărilor. Începând cu anul 2005, lucrează în resurse umane.

Cristina a fost dintotdeauna pasionată de capacitatea oamenilor de a se dezvolta și i-a adus mereu satisfacție să simtă că poate contribui la creșterea celorlalți. De-a lungul timpului a ocupat posturi de Training and Development Manager în companii de producție, dar și de consultant în dezvoltare organizațională.

Este trainer și coach acreditat și practică în mod curent aceste meserii. Din 2018, Cristina este Manager de Resurse Umane în cadrul Ecolor, firmă producătoare de mobilă. În acest post, misiunea ei este să integreze dezvoltarea oamenilor în strategia pe termen lung a firmei și să poziționeze echipa pe care o coordonează drept un consultant și facilitator al utilizării poțentialului colegilor din firmă.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.