SPECIAL GUEST: CRISTINA MALDONADO

Cristina Maldonado deține o licență în Managementul Marketingului & Comunicare, acordată de IADE din Lisabona, o specializare în Comportament Organizațional și un masterat în Coaching de Afaceri și Executiv, urmat în cadrul More Institute-European Coaching Association. Cristina este Master Facilitator calificat în domeniile Dezvoltării Organizaționale, Leadershipului și Dezvoltării Personale de 20 de ani, fiind totodată International Master Facilitator calificat în Programele de Dezvoltare ale  Pacific Institute (SUA) și Consultant Internațional Autorizat în Sondaje privind Impactul Leadershipului și Cultura Organizațională, ale BluePrint Tools (SUA & Canada).

Munca Cristinei se concentrează asupra dezvoltării Personale, Organizaționale și a Leadershipului, edificând culturi constructive, orientate spre oameni. Responsabilitatea sa socială se centrează în principal pe pregătirea tinerilor pentru viitor, promovând Diversitatea și Incluziunea, Abilitarea Femeilor pentru Leadership și egalitate de gen în cadrul organizațiilor.

A locuit în Mozambic 9 ani și a lucrat în mai multe țări, printre care Angola, Africa de Sud, Eswatini, cunoscând diferite realități (Africa vs Europa) și aflând poveștile adevărate ale oamenilor.

Motto-ul vieții sale este ,,generarea efectului fluture”, însemnând atingerea și transformarea vieților oamenilor și organizațiilor prin munca și intervențiile ei. De asemenea, contribuie la răspândirea acestor chestiuni în calitate de prezentatoare și comentator la televiziune și radio, vorbitor internațional în cadrul unor evenimente relevante, printre care Human Capital Europe Conference (Luxemburg), International Startup Awards (SASA), MYWIL (Mozambique Young Women In Leadership) și mentor al tinerilor și tinerelor, pregătindu-i pentru rolul de viitori lideri în lumea organizațională și în societate.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.