CRISTINA SĂULESCU

About the Speaker
  • Profesie
    Director, Head of Accounting and Tax
  • Companie
    Baker Tilly România

Director, Head of Accounting and Tax, Baker Tilly România

Coordonator Prețuri de Transfer pe Europa de Sud-Est din august 2017, activează în această profesie de peste 19 ani, atât în sectorul privat, cât și în cel public, din România. La Baker Tilly România, Cristina coordonează și dezvoltă oferta de servicii de contabilitate și servicii M&A din România, departamentul de conformitate și asistență fiscal din România și serviciile aferente prețurilor de transfer în regiunea Europei de Sud-Est. Cristina este licențiată în economie, a Universității de Vest din Timișoara și are un masterat în Management Financiar, obținut la Universitatea Ecologică din București. Cristina este de asemenea membră a Camerei Consultanților Fiscali din România (CCFR). Cristina este susținută de o echipă experimentată de profesioniști în zona prețurilor de transfer.

Cristina are o experiență de 7 ani în Agenția Națională de Administrare Fiscală ca auditor fiscal și încă 10 ani experiență în zona fiscală, din care 5 într-o funcție managerială.

Are o compență semnificativă în domeniul Prețurilor de Transfer, al tranzacțiilor transfrontaliere, al reorganizărilor, ca și al implicațiilor impozitării în raport cu legislația românească și cea internațională, oferind servicii profesionale de calitate unor variate corporații multinaționale, bănci și companii locale.

Furnizează consultanță în domeniul implicațiilor impozitării românești și internaționale pentru diferite corporații multinaționale, bănci și mari companii locale, privind tranzacțiile, produsele, structurarea investițiilor și finanțarea.

Cristina are o amplă experiență ca lector și trainer și a susținut câteva conferințe și ateliere pe diverse teme din domeniul Impozitării locale și internaționale și al Prețurilor de Transfer.