CRISTINA ULEȘAN

Human Resources Director, Brico Dépôt România (parte a grupului Kingfisher)

Cristina s-a alăturat Brico Dépôt România în aprilie 2020, ca Director Resurse Umane și membru al Consiliului executiv. Se ocupă de ariile resurse umane, comunicare internă și office management, pentru o echipă de peste 2.300 de colegi.

Înainte de a face parte din echipa Brico Dépôt, din august 2017 până în martie 2020, Cristina a fost Chief People Officer la Sphera Franchise Group, holding listat la Bursa de Valori București., Din această poziție, a gestionat zona de Resurse Umane pentru toate companiile din holding (KFC, Pizza Hut & Pizza Hut Delivery, Taco Bell), cuaproximativ 5.000 de angajați.

Cristina a fost Assistant Vice-President, Resurse Umane Europa, la Genpact (2014-2017), una dintre cele mai mari companii multinaționale care operează în industria serviciilor de suport (BPO). A fost responsabilă de peste 2.500 de angajați în întreaga Europă, pentru clienți din sectorul CGRLH (Consumer Goods, Retail, Life Sciences și Healthcare, printre care clienți de top din Fortune Global 100 Pharma).

Cristina a activat în industria serviciilor financiare între 2002-2014. La Unicredit Țiriac Bank (2002-2007) a ocupat diverse roluri, în segmente din domeniul Resurselor Umane, precum Personal, Învățare & Dezvoltare, Dezvoltare Organizațională,  și a trecut la o funcție managerială în Învățare & Dezvoltare (2007-2011), iar ulterior la Divizia de Resurse Umane a Grupului, la Garanti Bank România (2011-2013). Între 2013-2014, Cristina a activat ca Director Dezvoltare Parteneriate, la Garanti Consumer Finance.

Și-a început cariera în resurse umane în 2000, ca psiholog și Account Manager într-o agenție profesională (servicii de resurse umane).

Cristina este absolventă de psihologie (1999), Universitatea București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației și a frecventat cursurile masteratului de Psihologie organizațională, în cadrul Universității București și al Universității Ramon Llull din Barcelona (2000).De asemenea, are o diplomă în Resurse Umane, Assoc. CIPD, acordată de Charter Institute of Personnel and Development, UK (2011) și a absolvit modulul de  NLP Coaching – Practitioner (2015), în cadrul unui program acreditat de Austrian Training Center pentru NLP &  EANLPt.

Cristina susține cauzele legate de diversitatea de gen și avansarea leadership-ului feminin în organizații, fiind membră a Professional Women Network (PWN) – organizația din România, și făcând voluntariat activ în proiecte educaționale (Asociația Pentru Valori În Educație – AVE România).

Motto: “Nu există eșec, ci feedback”.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.