DAN BĂRĂSCU

Head of Tax, Partener, BDO România

Dan este Partenerul coordonator al departamentului de taxe al BDO in Romania de 8 ani si ocupa totodata si functia de International Tax Coordinator precum si membru in diferite departamente profesionale din cadrul retelei internationale BDO.

Are o experienta de peste 20 ani in domeniul consultantei fiscale, al conformarii si planificarii fiscale pentru companii dintr-o gama larga de sectoare de activitate, acumuland experienta relevanta in domeniu. De asemenea, este membru al Camerei Consultantilor Fiscali (CCF), precum si al CECCAR.

Activitatea sa profesionala presupune si prezenta activa in grupurile de lucru constituite pentru imbunatatirea si digitalizarea serviciilor fiscale din cadrul BDO International, dar a legislatiei fiscale din Romania din cadrul American Chamber of Commerce (AmCham) si Foreign Investors Council (FCI). Totodata, Dan este trainer si speaker in cadrul BDO, cursurile sale fiind recunoscute pentru maniera profesionala, profunda si originala cu care abordeaza subiectele fiscale catre o audienta diversa.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.