DAN BERTEANU

CEO, Bittnet Training & VP of Education, Bittnet Group

Dan și-a lansat cariera în vânzări și a lucrat în sectoare precum FMCG, produse chimice și educație de-a lungul parcursului său profesional. Dan și-a început călătoria antreprenorială în 2012, după ce a cumpărat franciza românească a AchieveGlobal și a rebranduit-o în Equatorial. În 2018, după o ieșire parțială și un swap de acțiuni, Equatorial s-a alăturat grupului Bittnet – o companie românească de IT listată la Bursa de Valori București. Astăzi, Dan conduce divizia de educație a grupului Bittnet, responsabilă cu proiectarea, dezvoltarea și livrarea de cursuri și soluții de învățare bazate pe joc pentru clienții din regiunea CEE.

Dan are o diplomă de inginer în informatică. În afară de rolul său în cadrul grupului Bittnet, Dan deține funcția de membru executiv al consiliului de administrație al VITAS, instituție financiară nebancară, și de membru al consiliului de administrație al Romanian Business Leaders, cea mai mare asociație antreprenorială din România. De asemenea, Dan este implicat activ în proiecte care se concentrează pe dezvoltarea tinerelor generații, lucrând pro-bono cu multe ONG-uri și start-up-uri locale.

Căsătorit cu doi copii, Dan este triatlonist Ironman, jucător dedicat de bridge și un cititor pasionat de cărți despre business, comportament economic și educație.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.