DAN TEODORESCU

Dan este licențiat în Relații Internaționale la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași. Pe lângă educația sa formală, a obținut certificări valoroase: Trainer certificat din 2010, Evaluator de competențe profesionale din 2014 și specialist în Korn Ferry Hay Job Evaluation Method din 2019.

Cu o carieră de 20 de ani, Dan și-a început drumul profesional în vânzări și coordonarea echipelor din sectorul financiar-bancar, unde a acumulat 6 ani de experiență solidă. Ulterior, s-a dedicat Resurselor Umane, acumulând aproximativ 14 ani de experiență în diverse roluri, inclusiv Trainer, Recruiter, Evaluator de competențe profesionale, HR Manager si HR Director în industrii precum banking, pharma, IT și consultanță.

Dan a condus cu succes numeroase proiecte de digitalizare și standardizare în domeniul HR, atât în România, cât și pe plan internațional. Expertiza sa în gestionarea echipelor transfrontaliere a fost esențială pentru implementarea acestor inițiative inovatoare, care au adus eficiență și coerență în procesele organizaționale.

În prezent, deține două roluri cheie la Arcadis România: People Service Manager și People Business Partner.
Cu o pasiune pentru provocări și o abordare proactivă, Dan susține schimbarea și inovarea, asigurând beneficii semnificative pentru organizație.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.