DAN UNGUREANU

About the Speaker
  • Profesie
    Business Development Coordinator
  • Companie
    AON RISK SOLUTIONS

Business Development Coordinator, AON RISK SOLUTIONS.

Dan Ungureanu are o experiență de peste 5 ani de zile în domniul managementului riscului, ocupând în acest moment poziția de Business Development Coordinator, în cadrul echipei Aon România, unul dintre liderii globali în domeniul consultanței de risc și a brokerajului în asigurări.

Dan a fost implicat în numeroase proiecte de evaluare a riscurilor pentru companii din toate domeniile de activitate, cu precădere în zonă de real estate. Punctul central al multora dintre aceste proiecte a implicat susținerea clienților în înțelegerea riscurilor specifice pentru a facilita implementarea de sisteme de management al riscurilor, o flexibilitate a activităților și un management al situațiilor de criză cât mai adaptate nevoilor identificate.

Această experiență a dus la crearea produsului dedicat segmentului pieții de real estate din România-Aon Risk Complete Solution. Produsul inovator dezvoltat în-house de către Aon propune dezvoltatorilor din România o soluție integrată de management al riscului (one stop shop) eficientă și competitivă