DANA DOBRESCU

Corporate & Government Affairs Manager, MONDELEZ ROMÂNIA.

Dana Dobrescu este Corporate & Government Affairs Manager în cadrul Mondelez International, gestionând strategia de comunicare corporativă și activitățile de public affairs din regiunea South  Central Europe, care include 10 țări (Romania, Bulgaria și piețele adriatice de est). Anterior, Dana Dobrescu a coordonat activitatea de comunicare din cadrul Unilever South Central Europe și a gestionat strategia de media relations din Europa Centrala, acționând totodată că un consultant PR in house pentru cele 20 de branduri ale companiei, din perspectiva angajamentelor corporative.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București, specializarea Presa Scrisa, în anul 1999. După o perioadă în care a lucrat ca jurnalist de presă scrisă și online, a ales domeniul Relațiilor Publice, alăturându-se uneia dintre primele agenții de PR din Romania, PRAIS Corporate Communications.

Dana Dobrescu are experiență în domeniul comunicării corporative și a facut parte din echipele de comunicare ale companiilor UPC Romania, Roșia Montană Gold Corporation, Nuxeo Romania. De asemenea, a pus bazele departamentului Corporate Communications în cadrul L’Oreal Romania și a inițiat activitățile de Consumer Advisory. În Mondelez, desfășoară cu precădere activități de comunicare corporate: media relations, stakeholders engagement, advocacy, employee engagement, sustainability communication.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.