DANA DOBRESCU

About the Speaker
  • Profesie
    Communication Manager,
  • Companie
    Unilever South Central Europe
Dana Dobrescu este Communications Manager în cadrul Unilever South Central Europe si Media Relations Manager Unilever Central & Eastern Europe. Din aceasta pozitie, a dezvoltat si implementat, in ultimii cinci ani, strategia de comunicare corporativa si activitatile de public affairs, comunicand cu precadere activitatile desfasurate sub umbrela sustenabilitatii, ca parte a strategiei de business.

A absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, din cadrul Universitatii Bucuresti, specializarea Presa Scrisa, in anul 1999.

Dupa o perioada in care a lucrat ca jurnalist de presa scrisa si online, a ales domeniul Relatiilor Publice si s-a alaturat agentiei PRAIS Corporate Communications.

Dana Dobrescu are experienta in domeniul comunicarii corporative si a facut parte din echipele de comunicare ale companiilor Nuxeo Romania, UPC Romania si Rosia Montana Gold Corporation. De asemenea, a pus bazele departamentului Corporate Communications in cadrul L’Oreal Romania si a initiat activitatile de Consumer Advisory.

In Unilever South Central Europe, Dana Dobrescu desfasoara cu precadere activitati de comunicare corporate: media relations, stakeholders engagement, advocacy, employee engagement, sustainability communication, actionand totodata ca un consultant PR in house pentru cele 20 de branduri ale companiei, din perspectiva angajamentelor corporative.