DARIE VÂRJAN

Darie a absolvit Facultatea Business specializarea Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca în 2011 și cursurile de masterat în Business Administration, in cadrul aceleiasi Universitati, în 2013. In prezent se afla in procesul de dobandire a calitatii de membru ACCA.

Avand o experienta in domeniul economic de peste 10 ani, Darie a activat timp de 5 ani in cadrul unor companii multinationale specializate in auditarea situatiilor financiare  si peste 5 ani in domeniul financiar-contabil, in cadrul unor  companii de productie sau prestatoare de servicii

Din anul 2018 s-a alaturat grupului JOST, ocupand functia de Director Economic in cadrul companiilor din domeniul transportului rutier de marfuri,  pe care grupul le detine in Romania.  Ca Director Economic coordoneaza si supervizeaza departamentele financiar-contabile ale companiilor romanesti member ale grupului JOST.

Valorile personale și profesionale ale lui Darie sunt onestitatea, integritatea, empatia, adaptabilitatea  și entuziasmul.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.