DIANA BOCĂNEALĂ

About the Speaker
  • Profesie
    Global head of people operations programmes and change
  • Companie
    ENDAVA 

Global head of people operations programmes and change, ENDAVA.

Un profesionist cu o reprezentare cuprinzătoare a tuturor aspectelor din cadrul Operațiunilor Oamenilor (PO)și cu o experiență de peste 10 ani în diverse roluri principale ale PO. Pasiunea acesteia o face să creeze îmbunătățiri în mediile de afaceri în care se află prin motivarea oamenilor și prin construirea și consolidarea unei culturi organizaționale sănătoase. Cea mai mare parte a experienței sale a fost câștigată în organizații cu un mediu de creștere rapid și schimbător.

Angajatorul său actual, Endava, este o companie de servicii IT cu capital integral privat, cu peste 15 ani de experiență în lucrul cu unele dintre cele mai mari companii mondiale de finanțe, asigurări, telecomunicații, media, tehnologie, retail și călătorii, ajutându-i să-și dezvolte și să transforme afacerile în răspunsurile nevoilor clienților de astăzi și de mâine.

Specializări: Agile People Operations, People Operations Strategy and Execution, Dezvoltarea Leadershipului, Dezvoltarea Resursei Umane, Achiziția Talentului, Analiza Datelor, Fuziuni și Achiziții, Implementarea sistemelor HR, Compensații și Beneficii, Angajarea Personalului, Managementul Schimbărilor, Managementul Programelor.