DIANA NĂSTASE

About the Speaker
  • Profesie
    HR Manager
  • Companie
    PLEXUS

Diana este absolventã a Universitãţii de Vest, Timişoara, Facultatea de Litere, Filosofie şi Istorie, profilul Stiinţele Comunicãrii. A urmat un master în cadrul Facultãţii de Stiinţe Economice, specializarea Management şi Marketing. Deține o vastă experienţã în managementul resurselor umane, coaching, recrutare și selecţie de personal, managementul performanţei, dezvoltare organizaţionalã și legislaţia muncii.

Diana lucreazã în domeniul resurselor umane de aproape 15 ani, în companii din industria IT, a gazelor tehnice şi industria EMS. Având o experienţã atât în proiecte de reorganizare, dar şi în start-up, activitatea Dianei a vizat atât partea administrativã, operaţiunile, cât şi iniţiative strategice de dezvoltare a resurselor umane.

Un profesionist orientat spre rezultate, cu experiență vastă în start-up și reorganizari, Diana este cunoscută pentru spiritul său inovator în HR. Este certificatã drept consultant în Sistemul Internaţional Thomas, având experienţã în utilizarea şi interpretarea analizelor de profil personal. În plus, Diana este coach certificat in „Solution Focused coaching”. De 8 ani, Diana Nãstase este managerul de resurse umane al companiei Plexus din momentul 0, încă de când compania a intrat pe piaţa din România.