DIANA NĂSTASE

HR Director, FLEX.

Cu o experiență profesională de peste 15 ani, Diana Nãstase are o vastã experiență de leadership, în iniţiative strategice de dezvoltare a resurselor umane şi proiecte operaţionale în Romȃnia şi peste graniţe (Europa şi U.S.), precum şi numeroase certificări profesionale în zona de Coaching – Solution Focused, TEIQue, DISC, fiind certificatã ca şi consultant în sistemul Internaţional Thomas, având experienţã în utilizarea şi interpretarea analizelor de profil personal.

Diana a condus atât proiecte de reorganizare, dar şi de start-up, în 2009 fiind liderul HR care a pus bazele companiei Plexus din momentul 0, când compania a intrat pe piaţa din România.

Astãzi Diana Nãstase este Directorul de Resurse Umane a companiei Flex, care are aproape 5000 de angajaţi în 3 divizii: fabrica de producţie şi centrul de design din Timişoara şi cel regional, din Openville.

Compania furnizează servicii pentru clienţii care activează în segmente de piaţă precum cel industrial, telecomunicaţii, medical, automotive.  Astãzi 35 %  din producţia de echipamente din Europa este realizatã la Timişoara.

Diana spune despre ea cã e pasionatã de oameni, cã într-un mediu de business competitiv, care opereazã cu aceleaşi sisteme, procese, materiale, doar oamenii fac diferenţa. Stilul ei este pragmatic, însã crede cã munca ţi-o poţi face doar cu mintea şi inima laolaltã, iar profitul rãmȃne scopul economic, dar valoarea este datã de munca bine fãcutã cu semnificaţie şi sens.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.