DIMITRIS PERGAMALIS

About the Speaker
  • Profesie
    Head of Construction and Development
  • Companie
    Globalworth

Dimitris Pergamalis este director al Departamentului de Construcții și Dezvoltare, din cadrul Globalworth. Are o experiență de peste 15 ani în Project and Construction Management, în România și în străinătate.

Dimitris a fost implicat într-o serie de proiecte, în România, printre care: Globalworth Tower (a doua clădire-turn de birouri, ca înălțime, din România), clădirea de birouri BOC (cea mai mare clădire de birouri din România), Upground Towers Residential Complex, City Offices, Gara Herăstrău și Globalworth Campus (în dezvoltare). În plus, a efectuat lucrări de amenajare pentru spații, însumând peste 150 000 mp, pentru terți chiriași.

Anterior poziție actuale, Dimitris a deținut funcții manageriale la Dimand S.A., unde a coordonat câteva proiecte ample, în Grecia și România, printre care sediul central al Citibank (România și Grecia), sediul central al Bancpost (România) și câteva programe de amenajare și renovare, pentru corporații precum Citibank, Wind Telecommunications și Marfin Bank, in plus ocupându-se și de livrarea a mai mult de 200 de magazine retail și filiale în diverse orașe din Grecia.

Acesta deține o diplomă în Engineering Project Management, acordată de Institutul de Știință și Tehnologie al Universității din Manchester (UMIST) și a absolvit Facultatea de Construcții din cadrul Universității Naționale Tehnice din Atena.