DIMITRIS PERGAMALIS

Head of Construction and Development, GLOBALWORTH

Cu o experiență de peste 20 de ani în managementul proiectelor și al construcțiilor, în Romania și străinătate, Dimitris Pergamalis este Head of Construction and Development la Globalworth din 2011. În această calitate, a condus dezvoltarea unor proiecte majore din portofoliul companiei, printre care Globalworth Tower, clădirea de birouri BOC, City Offices, Gara Herastrau (active imobilizate), ca și Globalworth Campus, Renault Bucharest Connected și Globalworth Square (în curs de dezvoltare).

Înainte de Globalworth, Dimitris a lucrat în consultanță, atât în contractare, cât și în inginerie, fiind implicat în construirea câtorva proiecte de mare amploare, atât în Grecia, cât și în România, printre care sediul  Citibank (România și Grecia), birourile Bancpost (România), autostrada Attiki Odos din Atena și Parcul Comercial din cadrul Aeroportului Internațional din Atena.

Deține un masterat în Managementul Proiectelor în Inginerie, acordat de Universitatea din Manchester, Institute of Science and Technology (UMIST) și o diploma în Construcții, acordată de Universitatea Tehnică Națională din Atena. Dimitris participă frecvent, în calitate de speaker, la conferințe și evenimente organizate în România, pe teme din domeniul construcțiilor, imobiliarelor și al acreditării LEED.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.