DORU DRAGOMR

About the Speaker
  • Profesie
    Presedinte
  • Companie
    CAMERA DE COMERT BILATERALA BULGARIA-ROMANIA

Președinte, CAMERA DE COMERȚ BILATERALĂ BULGARIA-ROMÂNIA.

Doru Dragomir este, prin definiție, un antreprenor: caută oportunități, pornește rapid proiecte, are experiență în mediul de afaceri românesc din 1996 și în cel internațional din 2004.

Lucrând peste 4 ani în corporații din industria Telecom, a trăit experiența culturii și managementului corporativ, deci înțelege foarte bine cursul activităților și proceselor specific companiilor mari, precum și natura problemelor ce trebuie rezolvate de către management.

Are experiență în a conduce operațiuni de amploare și s-a confruntat, de-a lungul timpului, nu doar cu dificultăți de personal în calitate de Managing Director al Crystal Service, dar și cu dificultăți de ordin macro-economic (spre exemplu inflația din 1996 din România, declinul economic global din 2008-2009 etc).

Începând cu anul 2004, a fost General Manager la ADD Cargo – un membru exclusiv pentru România al Universal Freight Organization – cea de-a doua cea mai mare organizație de expediere a mărfurilor din lume la acel moment.

Din 2007 este partener fondator al companiei InnerLook și se ocupă de sucursala bulgară.

Începând cu anul 2011 a înființat Centrul Român Sportiv de Studii Educaționale (CRSSE), un ONG cu acoperire națională prin centrele sale regionale din București, Iași, Galați, Cluj și Timișoara.

În prezent, este președintele Camerei de Comerț Bilaterale Bulgaria – România, o organizație care promovează și stimulează industria și comerțul dintre cele două țări.

A absolvit Facultatea de Drept în 1999 & EMBA la Colegiul Asebuss & Michael J Coles de la Universitatea de Stat din Kennesaw în 2007, iar în prezent este lector pentru cursurile de Management și Marketing de la National Coaches School din București, principala organizație care educă sportivii de înaltă performanță din România să devină antrenori.
Este specializat în domenii și departamente precum: dezvoltarea business-urilor și start-up-urilor, management operațional, transport și logistică, legal, managementul facilităților și gestionarea nevoilor clienților, colectare & fraudare.