ELENA APOSTOLESCU

Director General, CMF Consulting.

Elena Apostolescu, Director în cadrul CMF Consulting S.A., are peste 15 ani de experienţă în evaluare, expertiza contabilă, audit şi consultanta, oferind servicii profesionale societăţilor listate la bursă, dar şi societăţilor private nelistate. Având o experienţă anterioară vastă în domeniul fiscal şi financiar-contabil, ea a dobândit o înţelegere aprofundată a evaluărilor în scopuri de raportare financiară (IFRS şi RAS).

Elena coordonează evaluări pentru fuziuni şi divizări şi are, de asemenea, experienţă importantă în pregătirea proiectelor de fuziune şi divizare, inclusiv în elaborarea situaţiilor financiare pentru aceste proiecte.

Înainte de a face parte din echipa CMF Consulting, Elena a lucrat mai mulţi ani în calitate de director financiar pentru filiala românească a unei companii americane din industria asigurărilor şi, înainte de aceasta a fost contabil şef al filialei româneşti a unuia dintre cei mai mari producători de electronice şi electrocasnice din Japonia. A lucrat, de asemenea, şi pentru PwC România, în calitate de consultant.

Elena este expert contabil recunoscut în România (membru CECCAR) şi membru expert contabil certificat de ACCA, care este organismul global pentru profesioniştii contabili. Ea este, de asemenea, evaluator autorizat acreditat pentru evaluări de întreprinderi şi evaluator autorizat pentru evaluări de proprietăţi imobiliare (evaluator ANEVAR din 2004).

Este implicată activ în diverse proiecte desfăşurate în cadrul ANEVAR – Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România, fiind aleasă pentru perioada 2016-2017 Vicepreşedinte ANEVAR, preşedinte al Comisiei Ştiinţifice şi de Standarde.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.