ELENA DOMS

Elena a petrecut 18 ani în zona Arctică, unde a văzut schimbările climatice petrecându-se chiar sub ochii săi. Acesta este motivul pentru care este pasionată de sustenabilitate și de restaurarea planetei. Are ca obiectiv să ajute business-urile să devină mai sustenabile și să educe oamenii cu privire la schimbările climatice.

A condus un ONG cu impact social, a lucrat la parteneriate digitale și sustenabile cu Mastercard, iar în prezent își concentrează atenția asupra finanțelor sustenabile și puterea sectorului de asigurări de a conduce spre schimbare.

Elena a lucrat în proiecte din Europa, dar și la nivel global, a fost speaker la evenimente ce au avut între 50 și 700 de participanți și a condus echipe interculturale de la 5 la 500 de persoane.

Domeniile sale de expertiză includ: schimbările climatice, decarbonizare, transformare digitală, strategia ESG și finanțarea durabilă.

Elena este, de asemenea, o artistă ce împărtășește frumusețea Arcticii prin picturile și poveștile sale, sperând să inspire și altora dragostea pentru această regiune sensibilă și să motiveze spre acțiuni pentru climă.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.