ELENA GOGONEAȚĂ

Tax Manager, FiNEXPERT

Absolventă a Facultății de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice București, Elena are o experiență de aproximativ 10 ani în domeniul consultanței fiscale, ocupând în prezent poziția de Tax Manager în cadrul FiNEXPERT.

Elena este membru al Camerei Consultanților Fiscali și deține diplome ADIT în zona principiilor de taxare internațională și TVA.

Elena a fost implicată de-a lungul timpului în proiecte variate de consultanță fiscală pentru clienți din diverse industrii, precum distribuție, pharma, energie, FMCG, real estate, transport și logistică, consultanță, industria aerospațială / construcții navale etc. Proiectele în care Elena a fost implicată vizează: consultanță fiscală de o manieră continuă pentru clienții din portofoliu, asistență în cadrul controalelor fiscale, proiecte de due-diligence fiscal, asistență fiscală în proiecte de restructurare (e.g. analize preliminare, asistență în implementarea fuziunilor / divizărilor etc.), conformitate fiscală, proiecte cu privire la prețurile de transfer (ex: dosare de prețuri de transfer, asistență cu privire la stabilirea metodologiei de prețuri de transfer), asistență în tranziția la diverse sisteme ERP etc.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.