ELENA IVĂNESCU

Human Resources Manager , TATA TECHNOLOGIES.

Manager resurse umane, psiholog organizațional, psihoterapeut, formator de formatori, lector pentru cursuri de formator, de manager resurse umane și de consilier pentru dezvoltare personală, conducător de grupuri pentru dezvoltare și optimizare personală.

Drumul Elenei către acest punct al carierei s-a desăvârșit în mai multe scoli, instituții de formare și tipuri de organizații, precum și ca urmare a unei experiențe complexe: IT, finanțe, comerț exterior, sociologie și psihologie.

De peste 12 ani ocupă poziția de country HR manager în compania Tata Technologies România.

Daca ar trebui sa facă un sumar al experienței sale și să declare în ce domeniu crede că excelează, raspunsul ar fi: “să aduc oamenii împreuna și să-i ajut să-și găsească scopuri comune, în spiritul respectului față de sine, de ceilalți și de lumea în care trăim”.

Până în momentul de față, acțiunile caritabile și de voluntariat au reprezentat pentru Elena o preocupare și o participare permanentă.

Ce și-ar dori să păstreze pentru viitor? Răspunsul ar fi: “Vederea 360 grade și perspectiva optimistă asupra viitorului”.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.