ELENA MARKOS

Elena este senior consultant experimentat, la WGSN.
Are o experiență de 16 ani pe diverse piețe și regiuni, având performanțe constante în vânzări. La WGSN, se concentrează în principal pe prezentări oferite profesioniștilor experimentați cu privire la impactul trendurilor viitoare asupra strategiei de brand, comportamentului consumatorului și dinamicii pieței.
Elena se ocupă în ultima vreme de proiecte pentru branduri britanice și internaționale majore și pentru nume și producători de marcă.
Stabilită în Londra acum, a părăsit România natală pentru UK cu jumătate de deceniu în urmă, urmându-și soțul, care a început un master în arhitectură.
În timpul său liber, este voluntar la Prince’s Trust, o organizație caritabilă pentru tineri, care îi ajută pe tinerii cu vârste cuprinse între 13 și 30 de ani să obțină noi locuri de muncă, să beneficieze de educație și instrucție. Totodată, îndeplinește rolul de mentor pentru câteva femei din UK, cu scopul de a le ajuta să își reconfigureze cariera. Elena este un mare fan Star Wars și o soție dedicată, fiind căsătorită de 17 ani.

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.