EMANUEL BONDALICI

Emanuel Bondalici este Senior Managing Associate, Reff & Associates | Deloitte Legalși are o experiență de 10 ani în soluționarea litigiilor. El a fost expus constant la probleme juridice complexe, în domenii care se întind de la litigii fiscale și administrative până la arbitraje internaționale. El a fost implicat în mai multe spețe complexe din domeniul fiscalității, în proceduri pentru recuperarea subvențiilor APIA, anularea ordinelor ANRE și proceduri prealabile în fața Curții de Justiție a Uniunii Europene etc.

În cadrul Reff & Associates, Emanuel coordonează o echipă care gestionează mai multe dispute fiscale cu miză importantă, asistând unii dintre jucătorii-cheie din sectoare precum energia verde, bancar, retail, agricultură, industria farmaceutică și auto. Aceste litigii presupun cooperarea și implicarea unei echipe multidisciplinare formată din profesioniști reputați din cadrul Deloitte Tax.

Emanuel are o diploma de licență în drept la Universitatea Babeș-Bolyai și un LLM în Drept european și internațional al afacerilor la Universitatea din Debrecen.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.