EUGENIA DABU

Eugenia Dabu
About the Speaker
  • Profesie
    Learning & Talent Manager
  • Companie
    ING Bank Romania

Learning & Talent Manager, ING Bank Romania

Eugenia Dabu consideră că există o legătură puternică între date și emoții, iar profesioniștii în domeniul Resurselor Umane au misiunea de a conecta punctele potrivite.

Are o experiență de mai mult de 10 ani în HR, cu o evoluție accelerată în carieră. Entuziasmul ei pentru HR a ajutat-o să obțină un rol de lider în compania de consultanță Lugera, unde a coordonat proiecte complexe pentru companii de top din diverse industrii: servicii bancare, tehnologie, telecomunicații etc. În acest rol, a îndrumat până la 50 de interni, a gestionat o echipă de 20 de consultanți de recrutare, a pus bazele unuia dintre cele mai de succes stagii de Resurse Umane din România (Talentship) și a oferit numeroase training-uri în acest domeniu.

Foarte pasionată de învățarea interdisciplinară și de viitorul muncii, în 2012, Eugenia a devenit cofondatoare a HR Hub – primul HR Think Tank din România, o comunitate de aproape 9000 de profesioniști în domeniul HR. În 2015, Eugenia s-a alăturat ING Bank România în calitate de expert Employer Branding și după un assignment la Amsterdam în cadrul unui proiect de Learning Transformation, acum îmbină cunoștințele de marketing și HR, în calitate de Talent & Learning Manager, coordonând proiecte de Talent Management, Learning și Employee Experience.

Când nu se află în lumea Resurselor Umane, Eugenia preferă să citească, să își petreacă timpul în aer liber și să își îngrijească plantele de acasă.