EUGENIA VASILOAE

HP INC., WW Risk Analytics, Governance and Policy Consultant

Eugenia Vasiloae deține în prezent funcția de WW Risk Analytics, Governance and Policy Consultant. Cu începere din anul 2014 a devenit Management of Change Specialist. Rolul său este de a interveni în proiectele care trec prin procese de transformare, de a facilita tranzițiile către noi sisteme, de a găsi soluții pentru a preîntâmpina rezistența la schimbare, de a revoluționa mentalitățile arhaice în cadrul companiilor multinaționale.

Lucrează în mediul companiilor multinaționale din anul 2012. A ocupat pe rand funcțiile de Implementation Leader, MOC Coordinator, Global Business Intelligence Communication Lead. Este fascinată de modul în care schimbarea este percepută în mediul profesional și obiectivul său este de a aduce politica de Win-Win cât mai în evidență prin modul în care își construiește strategiile de transformare.

Consideră că schimbarea este regula care guvernează realitatea secolului XXI și de felul în care aceasta este susținută, implementată și promovată în interiorul companiilor depinde succesul unui business model.