FLAVIUS CREȚ

Flavius Creț este recunoscut pentru experiența solidă în logistică și management, pasiunea și angajamentul față de calitate, fiind dedicat în a asigura performanța businessului și respectarea standardelor ridicate în Supply Chain.

Cu o experiență cumulată de peste 10 ani în companii de top din industria de logistică, Flavius s-a specializat în implementarea filosofiei Lean în practicile operaționale. În sectorul de Automotive, Flavius a deservit clienți precum Toyota, Daimler, Jaguar Land Rover, contribuind la consolidarea relațiilor de business și crearea de noi oportunități de colaborare, cu zero reclamații în decursul anilor de activitate.

Implementarea cu succes a principiilor culturii Lean în numeroase proiecte a adus rezultate remarcabile și a consolidat poziția lui Flavius ca un lider apreciat, care conduce prin puterea exemplului, cu focus pe dezvoltarea echipei și atingerea obiectivelor de business.

În prezent, Flavius conduce divizia de Logistică a Ekol International Logistics la nivel național, gestionând un portofoliu de 25 de clienți. Flavius dezvoltă și oferă soluții logistice eficiente, adaptate nevoilor clienților din diverse sectoare, cum ar fi FMCG, Retail, E-commerce, White goods și produse ADR. Toate acestea, în timp ce acordă o importanță majoră sustenabilității și implementării unor practici responsabile în gestionarea deșeurilor și reducerea amprentei de CO2.

În ultimul an, Flavius și-a dezvoltat expertiza în marketing digital și crearea de conținut, devenind un brand ambassador al industriei de logistică. Ca rezultat, într-o singură lună, a reușit să obțină peste 100.000 de vizualizări în social media și presa de specialitate.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.