FLORENTINA TAUDOR

About the Speaker
  • Profesie
    Director General
  • Companie
    Renania

Cu o experienta de peste 10 ani in pozitii executive in cadrul unor companii financiare cu expunere internationala, Florentina Taudor a devenit General Manager la Renania in 2012. Au recomandat-o performantele din zona de sales, dublate de vocatia pentru organizare eficienta si talentul de a inspira oameni.

Prin consecventa principiilor sale “formeaza, impartaseste, cultiva initiative, rasplateste,” ea a creat la Renania un sistem de incurajare a competentelor care a permis dezvoltarea unui mediu de lucru motivational.

Trainingurile, team building-urile cu miza in cultivarea dinamicii echipei, intalnirile de feedback si furnizarea de instrumente de lucru aliniate rigorilor de secol 21 au generat premisele unei culturi organizationale ce pune pret pe idei curajoase si transformarea lor in realitate.

General Manager-ul Renania detine un MBA la Bled School of Management, Slovenia si, in 2013, a fost premiat in cadrul 100 Tineri Manageri de Top, publicat de Business Magazin.

Cu o vechime de peste 18 ani, Renania este lider pietei din Romania in importul si distributia echipamentelor de securitate si sanatate in munca.

In 2013, compania condusa de Florentina Taudor a endorsat echipa ce a reprezentat Romania la Cannes Lions, unde studentii de la The Alternative School for Creative Thinking au luat premiul cel mare:Gold, la sectiunea Design. A fost, de altfel, si singura data cand Romania a fost reprezentata pe scena de la Cannes in 2013.