FLORIN TĂTARU

Group HR Director, Help Net Farma & Farmexim

El are o experiență de 20 ani în managementul resurselor umane, timp în care a lucrat ca manager de resurse umane în companii din diverse industrii, din telecom, FMCG, producție și energie. A condus proiecte complexe de schimbare organizațională în companii cu peste 3000 de oameni, a administrat bugete de peste 100 de milioane de euro și a condus echipe de peste 50 de oameni.

Florin Tataru este Directorul de Resurse Umane al Grupului PHOENIX Pharmahandel GmbH & Co KG în România (Help Net Farma & Farmexim). Fiind expus la o gamă completă de activități de resurse umane, în mai multe industrii, expertiza lui acoperă atât ​​perioade de creștere ridicată, cât și proiecte de eficientizare.

Florin este absolvent al programului ExecutiveMBA derulat de ASEBUSS & Kennesaw Kennesaw State University și are un Masterat în Psihologie Organizațională și Economică la Universitatea din București. De asemeena, și-a finalizat programul de certificare în coaching la școala fondată de Sir John Whitmore – Performance Performance Consultants International, Londra.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.