FLORINA CICORTAS

Director de Resurse Umane, De’Longhi Romania

Nascuta in Banat, casatorita in Bihor, cu jobul curent in Cluj si Bihor.

Sunt Director de Resurse Umane la De’Longhi Romania, companie ce activeaza cu doua fabrici de productie, in Jucu si Madaras.

De profesie, economista, absolventa a Universitatii de Vest Timisoara, am ales domeniul Resurselor Umane acum 25 de ani cand mi s-a propus sa implementez un calcul salarial executabil, impreuna cu un coleg de la IT. Asa a inceput cariera mea, intai in calculul de salarii si legislatie, apoi treptat, in celelalte arii ale Resurselor Umane. M-au ajutat si scurtele experiente in Financiar si Logistica, insa domeniul de suflet care si azi imi aduce nenumarate satisfactii si care mi-a dezvoltat de-a lungul carierei mele profesionale creativitatea, curajul si relatiile interpersonale desigur, le-am gasit in Resurse Umane. Corporatista de aproape 20 de ani sunt setata si orientata spre performanta si rezultate iar acestea vin doar printr-o continua investitie in oameni si dezvoltare de talente.

Casatorita, cu 2 fete adorabile si istete, sunt acum deja bunica unui minunat baietel, Luca, de aproape 3 ani.

Sunt un om implinit, Dumnezeu e bun cu mine si cred cu tarie ca am datoria morala sa ofer din trezoreria experientelor mele lucruri valoaroase generatiei urmatoare.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.