GABRIEL BLĂNIȚĂ

Gabriel s-a alăturat echipei Colliers în 2010, în departamentul de Evaluări și consultanță imobiliară, fiind implicat în evaluarea majorității proprietăților rezidențiale luate în garanție de către instituțiile financiare din România. Cu un background în Finanțe-Bănci și un masterat în Administrarea Sistemelor Bancare, a contribuit la îmbunătățirea administrării riscului bancar în privința portofoliului de colaterale. Soluțiile dezvoltate de către Colliers au permis clienților evaluarea unui număr record de proprietăți imobiliare.

Din 2016 s-a implicat în proiecte de consultanță, studii de piață și fezabilitate pentru dezvoltatori și investitori activi pe piață locală și este responabil pentru activitatea de vânzări și închirieri rezidențiale corporate.

Din 2019, pasiunea pentru tehnologie a modificat rolul lui Gabriel în companie, preluând responsabilitatea de transformare digitală – automatizarea și integrarea soluțiilor tehnologice (data analytics, machine learning și RPA) în procesele interne și soluțiile oferite clienților.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.